Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de trucha
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 80 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de filetes de trucha fresca sin piel ni espinas en trozos, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 3 huevos medianos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 500 g de agua
Salsa de pimientos de piquillo
- 120 g de mayonesa
- 50 g de pimientos del piquillo
- 50 g de yogur natural
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1080 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 171.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con bacalao
40min
Cardo con almendras
20 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 godz. 20 min
Crema de lombarda
1 godz. 40 min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1 godz. 15 min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Pudin de pescado con aguacate
2h
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 Std. 45 Min
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Pudin de bonito y piquillos
5 godz. 10 min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.