Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 651.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1 godz. 20 min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Bollo turco extremeño
1 Std. 55 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Rollo de bonito
1h 10min
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 Std. 45 Min