Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 651.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fiambre de pollo con pistachos
40 min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1 Std. 45 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12h 45min
Bonito en escabeche
24h 25 min
Dulce de membrillo casero
7h
Cardo a la cerveza
25min
Porrusalda con calabaza
50min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Porrusalda con bacalao
40 min