Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gazpacho de melón
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- 400 g de pulpa de melón en trozos
- 30 g de cebolla
- 15 g de pimiento verde
- 15 g de pimiento rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cubitos de hielo
Melón con jamón en tempura
- 200 g de pulpa de melón en dados de 2 cm
- 100 g de jamón serrano en lonchas finas, cortadas por la mitad a lo largo
- 400 - 500 g de aceite de girasol para freír
- 150 g de agua muy fría
- 50 g de cubitos de hielo
- 1 yema de huevo
- 5 g de sal
- 5 g de azúcar
- 100 g de harina de trigo
- 50 g de harina de arroz
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 283.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos al romesco
15 Min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 Std. 20 Min
Crema de hummus con mejillones
30 Min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 Std. 30 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Canelón de jamón ibérico
6 godz.
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Refresco de tomate y sandía
10 Min
Sopa fría cocktail
2h 5 min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Cóctel de mariscos tropical
15 Min