Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de pimientos del piquillo con su jugo
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 g de nata
- 1 ½ cucharadas de tomate frito estilo casero
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de gulas
-
1
trufa negra fresca rallada
of 1 trufa negra en su jugo rallada
- Voeding
- per 1 vaso
- Calorieën
- 892 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 503.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 Std. 40 Min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min
Emulsión de patata con pulpo
50min