Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates pera en mitades
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 20 g de pimiento verde
- 200 g de queso curado en trozos
- 1 - 2 pellizcos de purpurina comestible de oro
Montaje
- 4 - 6 cucharaditas de huevas de mújol
- brotes de rábano para decorar
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1998 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 728.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo de remolacha
30min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 Min
Mazamorra cordobesa
10min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Salmorejo
10min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Mojo picón
5min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Salmorejo para dos
45min