Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates pera en mitades
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 20 g de pimiento verde
- 200 g de queso curado en trozos
- 1 - 2 pellizcos de purpurina comestible de oro
Montaje
- 4 - 6 cucharaditas de huevas de mújol
- brotes de rábano para decorar
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1998 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 728.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo de fresas
30min
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45min
Ajoblanco
5min
Porra antequerana
1h 10min
Mojo picón
5min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Gazpachuelo
35min
Gazpacho de aguacate
10min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo de remolacha
30min
Caballa con cuscús y aguacate
1h