Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates pera en mitades
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 20 g de pimiento verde
- 200 g de queso curado en trozos
- 1 - 2 pellizcos de purpurina comestible de oro
Montaje
- 4 - 6 cucharaditas de huevas de mújol
- brotes de rábano para decorar
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1998 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 728.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Ajoblanco
5min
Salmorejo de remolacha
30 min
Mazamorra cordobesa
10min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de mango
15min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min