Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Terrina trufada de atún y salmón
12ч. 10 мин.
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 dk
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10 min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1hod. 10min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Paté de champiñones y nueces
5 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Paté de quesos
15 dk
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min