Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3u.
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10min
Paté de champiñones y nueces
5 Min
Picantones con salsa de uvas
40 Min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 Min
Bisque de bogavante
50 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Pastel de atún
4 godz. 55 min