Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Pastel de salmón
2h 20min
Pez espada con anacardos
45min
Vichyssoise de espárragos
30min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Huevos en cocotte con puerros
40 min