Apparaten en accessoires
Copa de paraguayas y helado de yogur
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
6 raciones
Ingrediënten
Helado de yogur
-
3 yogures griegos (375 g)
-
50 g de queso cremoso (p. ej. Philadelphia®)
-
60 g de azúcar glas
Compota de paraguayas
-
100 g de azúcar
-
100 g de agua
-
800 g de paraguayas
-
1 chorrito de granadina (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
5 g
Calorieën
1093 kJ /
261 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
41.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verano
12 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Granizado de melón
5min
Crema helada de naranja
9u. 20min
Sorbete de melón
5min
Refresco de tomate y sandía
10min
Granizado de limón
5min
Sorbete de limón
8u. 30min
Helado de chocolate blanco
12u. 10min
Helado de yogur
6u. 15min
Gazpacho de mango
15min
Helado ligero de mango
5u. 15min
Yogur líquido de piña colada
8u. 30min
Smoothie de frutos rojos, sandía y albahaca
5min