Empanadas de sepia a la mallorquina

Empanadas de sepia a la mallorquina

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 10min
14 unidades

Ingrediënten

Relleno
  • 750 g de sepia limpia (cortada en dados de aprox. 1,5 cm)
  • 110 g de brandy
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 15 g de piñones
  • 15 g de pasas sin semillas
  • 1 pellizco de pimentón picante
  • 120 g de guisantes (frescos o congelados)
Masa
  • 130 g de agua
  • 90 g de manteca de cerdo
  • 90 g de aceite de oliva
  • 2 sobres de tinta de calamar
  • 500 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 14.43 g
Calorieën 1386 kJ / 332 kcal
Vetten 17.87 g
Vezels 2.12 g
Koolhydraten 28.24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...