Compatibele versies
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de pulpa de calabaza asada (40 min en el horno o 10 min en el microondas)
- 250 g de azúcar
- 3 huevos
- 70 g de aceite de girasol
- 230 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 3 sobres de gaseosa en polvo dobles
- 300 g de mermelada de fresa
- 3 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 min)
- 30 g de fideos de chocolate
- 12 fresas para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1382 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 4.68 g
- Koolhydraten
- 58.01 g
- Vetten
- 8.88 g
- Vezels
- 1.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate almendrada
3 Std.
Bizcochitos de calabaza con nueces al vapor
1 godz. 15 min
Bizcocho veteado de manzana
1 godz.
Pastel de calabaza
1h 50min
Tarta Sacher
3 Std.
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Pastel de turrón y chocolate
3h 50min
Tarta Sacher saludable
3 Std.
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50min
Tarta de queso japonesa
1 godz.
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min