Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao), en trozos
- 4 huevos
- 120 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 560 g de castañas cocidas peladas
- 15 g de levadura química en polvo (1 sobre)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 116.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de piel de manzana
1h
Galletas bretonas (sin azúcar)
1h
Magdalenas de grosellas y almendras
35 Min
Magdalenas de castañas
20 min
Pastelitos de coco (sin azúcar)
1h
Galletas de castaña y miel
1h 40min
Galletas de turrón
2h 15min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15 min
Pastas de avellanas
1h 45min
Magdalenas de almendra
35 Min
Bizcocho de avellanas
1h
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20 min