Focaccia con manzana al tomillo

Focaccia con manzana al tomillo

4.4 43 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
12 raciones

Ingrediënten

  • 30 g de cebolleta en trozos
  • 1 chalota en mitades
  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
  • 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 280 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
    1 cucharadita de melaza de cebada malteada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 500 g de harina de fuerza

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 488.6 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 839 kJ / 200 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 34.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...