Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolleta en trozos
- 1 chalota en mitades
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
- 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 280 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
25
g de levadura prensada fresca
of 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 488.6 mg
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Coca de verduras
30 min
Tozzetti
1h 30min
Calzone vegetariano
1 godz. 50 min
Coca de verduras
40min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Masa para cocas
1h
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Pizza genovesa de cebolla
1h