Compatibele versies
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de mantequilla para el molde
- 300 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 4 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de leche semidesnatada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 200 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 200 g de jamón cocido o curado, en dados 1 cm (consultar lista FACE)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 15.03 g
- Koolhydraten
- 23.79 g
- Vetten
- 17.21 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1h 30min
Piadinas sin gluten
45min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15 min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Pan exprés sin gluten
1h