Compatibele versies
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de mantequilla para el molde
- 300 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 4 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de leche semidesnatada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 200 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 200 g de jamón cocido o curado, en dados 1 cm (consultar lista FACE)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 15.03 g
- Koolhydraten
- 23.79 g
- Vetten
- 17.21 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Soufflés de queso (sin gluten)
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Scones sin gluten
30 min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 godz. 15 min
Muffins de beicon y queso (sin gluten)
1 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min