Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 2 cucharaditas de azúcar
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 20 g de aceite vegetal (y un poco más para el bol)
- 360 g de harina de trigo
Relleno
- 2 setas shiitake frescas
- 2 cebolletas rectas en rodajas (2 cm)
- 80 g de repollo blanco en trozos
- 1 rodaja de jengibre fresco pelado (2 mm)
- 2 dientes de ajo
- 140 g carne picada de cerdo
- 120 - 130 g salsa de soja
- ½ cucharadita de azúcar
- 15 g de salsa de ostras
- 10 g de aceite de sésamo
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins ingleses
1h 30min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Bagels
2h
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Bao buns con gambones crujientes
1h
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Samosas de pollo - India
2u. 20min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min