Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua a temperatura ambiente
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas, desmenuzada
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 300 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de jamón serrano en lonchas
- 1 patata (aprox. 150 g) en rodajas de aprox. 2 mm
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas limpias y secas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11380 kJ / 2720 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 371.7 g
- Vetten
- 113.9 g
- Vezels
- 26 g
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5 Std.
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1小时 20 分钟
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min