Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)

Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
1 unidad

Ingrediënten

Masa
  • 250 g de agua a temperatura ambiente
  • 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas, desmenuzada
  • 1 cucharadita de miel
  • 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 300 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
  • 1 cucharadita de sal
Cobertura
  • 100 g de queso gorgonzola en trozos
  • 100 g de jamón serrano en lonchas
  • 1 patata (aprox. 150 g) en rodajas de aprox. 2 mm
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de sal
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas limpias y secas)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 75.1 g
Calorieën 11380 kJ / 2720 kcal
Vetten 113.9 g
Vezels 26 g
Koolhydraten 371.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...