Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de calabaza
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos
- 4 huevos
- 160 g de aceite de girasol (y algo más para untar)
- 350 g de azúcar
- 250 g de harina integral de trigo
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de sal
Crema de mantequilla y montaje
- 120 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 300 g de queso cremoso
-
10 - 20
g de zumo de remolacha
of 1 punta de cuchillo de colorante rojo - 50 g de chocolate blanco (y algo más para formar los dientes)
- 6 caramelos de palo (p. ej. Chupa Chups®)
- 6 pepitas de chocolate negro
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2495 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de Halloween Jack Skellington
4 Std. 15 Min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Tarta cerebro
1h 40min
Bizcocho cebra
1h 10min
Pastel de calabaza
1h 50 min
Cupcakes tela de araña
2h 10min
Bizcocho resurección de los muertos
1 godz. 5 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Gofres de chocolate
20 min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Fingers sangrientos
4h
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min