![Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/518F89D6-BB45-4AF5-B8C2-6BD7B3A09486/Derivates/581CDE4B-3BAD-4893-B859-388FAAC0E3C5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocochas confitadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 6 cocochas de bacalao frescas desaladas
Escalivada
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 939 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6.79 g
- Koolhydraten
- 3.38 g
- Vetten
- 20.45 g
- Vezels
- 1.16 g
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min