Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 46.56 g
- Koolhydraten
- 5.99 g
- Vetten
- 29.71 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako para dos
30 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min
Crema de patata y puerro con carne (ternera y vegetariana)
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Brochetas de palometa adobada
1h 25min
Ragú de cordero con verduras
13h 15min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min