Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 46.56 g
- Koolhydraten
- 5.99 g
- Vetten
- 29.71 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)
3 Std. 30 Min
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1h 20 min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 Min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h