Compatibele versies
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de pato (aprox. 350 g c/u)
- 3 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
- 4 naranjas (peladas sin nada de parte blanca)
- 3 cucharadas de miel
- 50 g de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 4 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2109 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Lubina con salsa de trufa
40min
Rape al oporto
50min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Magrets de pato con peras
1h
Bisque de bogavante
50min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1h
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min