Compatibele versies
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de pato (aprox. 350 g c/u)
- 3 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
- 4 naranjas (peladas sin nada de parte blanca)
- 3 cucharadas de miel
- 50 g de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 4 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2109 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Conejo con romesco y piñones
55min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 Min
Conejo a la mostaza
50min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.