Compatibele versies
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al cacao
- 50 g de sémola de trigo duro
- 280 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharadita de sal
- 4 huevos (60 g c/u)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
Salsa de gorgonzola, pera y nueces
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino blanco
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 400 g de peras en dados
- 50 g de nueces peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2456 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 17.51 g
- Koolhydraten
- 46.71 g
- Vetten
- 36.75 g
- Vezels
- 3.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Tapenade
10 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Tacos de pato con mole de mango
1 godz. 20 min
Crema reina de almendras
30 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5h 40min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Risotto con boletus
30 min
Crema thai de langostinos y coco
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min