Compatibele versies
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al cacao
- 50 g de sémola de trigo duro
- 280 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharadita de sal
- 4 huevos (60 g c/u)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
Salsa de gorgonzola, pera y nueces
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino blanco
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 400 g de peras en dados
- 50 g de nueces peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2456 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 17.51 g
- Koolhydraten
- 46.71 g
- Vetten
- 36.75 g
- Vezels
- 3.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 Std.
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 Std. 30 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Risotto de fresas
30 Min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 Std. 15 Min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Vichyssoisse con pasta
35 Min
Canelones de ave Rossini
1hod. 40min