Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de copos de avena
- 100 g de cebolla en cuartos
- 15 g de hierbas frescas variadas (perejil, cilantro)
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 1 huevo
- 25 g de mostaza
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 520 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 16.44 g
- Koolhydraten
- 6.84 g
- Vetten
- 3.48 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 godz.
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Hamburguesa de salmón
20min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1h 10min
Barritas de pescado y patatas
2 godz.
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40min
Hamburguesas de sepia
15min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min