Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 hojas de lima kaffir secas
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 5 - 6 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo), y un poco más para servir
- ½ - 1 chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 cucharaditas de curry en polvo (ver receta básica)
- 20 g de aceite de girasol
- 100 g de leche de coco
- 1 pimiento verde italiano en juliana muy fina (aprox. 100 g)
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de salsa de pescado
- 20 - 30 g de zumo de lima
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 627 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Lassi salado - India
5min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1h 15 min
Arroz kashmiri - India
30min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 Min
Mejillones al curry
30min
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min