Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de galettes
- 180 g de trigo sarraceno en grano
- 70 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 500 g de agua
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Champiñones con beicon
- 20 g de mantequilla
- 150 g de beicon ahumado en lonchas (en tiras)
- 300 g de champiñones frescos laminados (Portobello)
- 2 pellizcos de sal
Montaje
- 80 g de mantequilla
- 8 huevos
- 200 g de queso rallado (p. ej. emmental)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1520 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10 min
Crêpes con salmón ahumado y crema de queso
50min
Bolas de garbanzos y jamón con calabaza frita
20 Min
Wrap casero de pepino y salmón ahumado
45min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min
Bol de trigo tierno, verduras y hummus de remolacha
40min
Bao buns a la catalana
2h
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 godz. 35 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min