Compatibele versies
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto de espárragos verdes y pistachos
- 1250 g de agua
- 500 g de espárragos verdes (2 manojos)
- 250 g de cubitos de hielo
- 75 g de pistachos pelados (sin sal)
- 1 cucharadita colmada de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
Ceviche de gambas
- 200 g de gambas crudas peladas
- 50 g de cebolleta
- 50 g de zumo de lima
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Montaje
- 12 rebanadas de pan rústico (chapata)
- 1 guindilla roja o verde en rodajas (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 521 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 5.93 g
- Koolhydraten
- 7.05 g
- Vetten
- 8.02 g
- Vezels
- 1.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Tosta de setas al vino de Madeira
30min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10min
Tostas con bombón de salmón
2u. 30min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Frittata de espárragos y champiñones
40min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10min