Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas

Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
12 unidades

Ingrediënten

Pesto de espárragos verdes y pistachos
  • 1250 g de agua
  • 500 g de espárragos verdes (2 manojos)
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 75 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 cucharadita colmada de sal
  • 1 cucharadita de pimienta negra molida
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
Ceviche de gambas
  • 200 g de gambas crudas peladas
  • 50 g de cebolleta
  • 50 g de zumo de lima
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Montaje
  • 12 rebanadas de pan rústico (chapata)
  • 1 guindilla roja (optioneel) o verde en rodajas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 5.93 g
Calorieën 521 kJ / 125 kcal
Vetten 8.02 g
Vezels 1.67 g
Koolhydraten 7.05 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...