Magret de pato con salsa de granada

Magret de pato con salsa de granada

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

Zumo de granada
  • 550 g de granos de granada (3-4 granadas)
Sirope de granada
  • 70 g de azúcar
Magret de pato
  • 2 magrets de pato
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de granada
  • 15 g de mantequilla
  • 20 g de vinagre de jerez
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de semillas de cilantro
  • 1 cucharadita de granos de pimienta negra
  • ½ cucharadita de canela molida
  • ½ pastilla de caldo de ave
    ½ cucharadita de sal
  • 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
Presentación
  • 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
  • 50 g de granos de granada (3-4 granadas)
  • 1 paquete de brotes de remolacha

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 28.56 g
Calorieën 1419 kJ / 340 kcal
Vetten 10.69 g
Vezels 5.72 g
Koolhydraten 32.03 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...