![Magret de pato con salsa de granada Magret de pato con salsa de granada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/486007D3-66AE-4FDC-B3BF-82909EC5D28D/Derivates/6547CC02-3E16-40AC-94F5-3FC476870B9E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zumo de granada
- 550 g de granos de granada (3-4 granadas)
Sirope de granada
- 70 g de azúcar
Magret de pato
- 2 magrets de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de granada
- 15 g de mantequilla
- 20 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- ½ cucharadita de canela molida
-
½
pastilla de caldo de ave
of ½ cucharadita de sal - 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
Presentación
- 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
- 50 g de granos de granada (3-4 granadas)
- 1 paquete de brotes de remolacha
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 28.56 g
- Koolhydraten
- 32.03 g
- Vetten
- 10.69 g
- Vezels
- 5.72 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartare
30min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de champiñones
20min
Bisque de bogavante
50min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min