Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zumo de granada
- 550 g de granos de granada (3-4 granadas)
Sirope de granada
- 70 g de azúcar
Magret de pato
- 2 magrets de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de granada
- 15 g de mantequilla
- 20 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- ½ cucharadita de canela molida
-
½
pastilla de caldo de ave
of ½ cucharadita de sal - 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
Presentación
- 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
- 50 g de granos de granada (3-4 granadas)
- 1 paquete de brotes de remolacha
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 28.56 g
- Koolhydraten
- 32.03 g
- Vetten
- 10.69 g
- Vezels
- 5.72 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4h 45min
Magrets de pato con peras
1h
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Curry indio de rape
30min
Crema de boletus
1h 35 min