Compatibele versies
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 min
Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros
30 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Salmón con pak choi a la pimienta verde
20 min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35 min
Pastel de salmón
2h 20min