Compatibele versies
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de buey
10 dk
Canapé de langostino con puré de guisantes a la menta
1sa
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Salsa holandesa
15 min
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10 dk
Rosbif
26h 20min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1sa
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10min
Redondo de ternera asado con verduras
1u. 35min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 Std. 30 Min