Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cebolla en trozos
of 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas - 1 zanahoria pelada partida en 2-3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 hojas de escarola (las hojas exteriores más oscuras) limpias y troceadas
- 1 patata en trozos
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de agua con una pastilla de caldo - 1 pellizco de pimienta molida
- 18 - 24 dados de queso feta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Gazpacho de espárragos blancos
1 Std. 5 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de lechuga
40min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Gazpacho verde
10min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min