Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 1 cebolla cortada en cuartos
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 600 g de agua
- 20 g de zumo de limón
- 100 g de picatostes para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 8.48 g
- Koolhydraten
- 28.53 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 8.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de apio
40 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Crema de judías pintas y espinacas
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Crema de batatas y garbanzos
35 min