Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de espárragos verdes finos
- 130 g de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Fideos con verduras
30 min
Risotto al vino tinto
25 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Escalopines a la pizzaiola
20 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 min
Tallarines con calabaza
1h 10min
Tagliatelle con boletus
1h