Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de espárragos verdes finos
- 130 g de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle con boletus
1h
Carbonara de espárragos y pasta
30min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25min
Trenette al pesto
30min
Penne alla puttanesca
20 Min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Tallarines con calabaza
1h 10 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto con salmón ahumado
20 Min