Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Acompañamientos
- 5 g de cilantro fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla roja en trozos
- 200 g de crème fraîche
Sopa de judías rojas
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de comino molido
- 250 g de salsa de tomate
- 1000 g de caldo de pollo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1039.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 godz.
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Sopa de tomate y fideos
30 min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 godz.
Caldo escocés (Scotch broth)
1 godz.
Sopa de patata y cilantro (Pisca andina)
45 min
Crema de judías pintas y espinacas
30 min
Sopa a la riojana
45 min