Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 1236 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo gallego exprés
30 min
Cocido francés (Pot-au-feu)
1 Std. 15 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Sopa de judías rojas
35min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1h 30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min