Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 1236 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de repollo con restos del cocido
40min
Arroz con hinojo y col
30 min
Sopa de ajo con pescado
45min
Sopa de judías rojas
35 min
Sopa de mejillones al azafrán
40min
Curry verde con berenjenas
30 min
Fresas en gelatina de té
5 godz. 35 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min