Compatibele versies
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de filete de pez espada (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm
of 400 g de filetes de emperador (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm - 2 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 1 cucharadita de estragón fresco
- 1 cucharada de alcaparras
- 100 g de cerveza rubia
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 256.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crujiente de coliflor
1h
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10min
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Fondue de queso manchego y cebolletas
30min
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1h
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min