Compatibele versies
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de filete de pez espada (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm
of 400 g de filetes de emperador (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm - 2 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 1 cucharadita de estragón fresco
- 1 cucharada de alcaparras
- 100 g de cerveza rubia
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 256.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mero y calabacín
30min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Snack de pistachos con dátiles
1h
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Crujiente de coliflor
1h
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Milhojas de salmón ahumado
3u. 15min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h