Compatibele versies
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso de Mahón
- 2 dientes de ajo
- 20 g de piñones
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas)
of 250 g de hojas de espinaca frescas troceadas - 2 chorritos de caramelo líquido
- 4 pechugas de pollo sin piel (220 g c/u) en filetes
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de sobrasada
- 50 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 50 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2177 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 40.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la pizzaiola
50 min
Arroz brut mallorquín
1h
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2u. 30min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Patatas duquesa
1h 30min
Rollitos de pollo con salsa de guisantes
40min
Pastel frío de arroz, pollo y salmón
50 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 min
Brochetas de pavo con zanahorias especiadas
40min
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Aperitivo de Piamonte
25min