Pierna de cordero rellena con puré de patata

Pierna de cordero rellena con puré de patata

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 15min
6 raciones

Ingrediënten

Pierna de cordero
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de champiñones frescos
  • 3 cucharaditas de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 130 g de carne picada de cerdo
  • 20 g de piñones
  • 1 huevo ligeramente batido
  • 1 pierna de cordero deshuesada aprox. 1200g (ver sugerencia)
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata
  • 1000 g de patatas harinosas en rodajas de 1 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de leche
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 32.2 g
Calorieën 2613 kJ / 625 kcal
Vetten 8.1 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 30.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...