Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pierna de cordero
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de champiñones frescos
- 3 cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 130 g de carne picada de cerdo
- 20 g de piñones
- 1 huevo ligeramente batido
- 1 pierna de cordero deshuesada, aprox. 1200g (ver sugerencia)
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata
- 1000 g de patatas harinosas en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2613 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 godz. 30 min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35 Min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2h 45 min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30 min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 Std. 50 Min
Solomillo Wellington
2h
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min