Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buñuelos de arroz
- 20 g de pan en rebanadas
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 1 huevo
- 60 g de arroz
- 100 g de aceite de oliva (para freír los buñuelos)
Potaje
- 30 g de pan en rebanadas
- 10 - 15 g de almendra cruda sin piel
- 130 g de cebolla en trozos
- 60 g de pimiento rojo en trozos
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 300 g de patata en trozos
- 100 g de acelgas troceadas
- 600 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 5798.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con huevos
45 min
Potaje de vigilia
30 min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 godz.
Guiso marinero con patatas
45 min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Paella
1h 10min
Arroz brut mallorquín
1 godz.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 godz. 20 min