Salpicón de mero con endibias y aguacate

Salpicón de mero con endibias y aguacate

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de agua
  • 200 g de mejillones frescos limpios
  • 300 g de gambones crudos enteros
  • 1 filete de mero cortado en dados de 1 cm (aprox. 300 g)
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 6 palitos de surimi en trozos de 1 cm
  • 1 aguacate pelado, sin hueso, cortado en dados de 1 cm
  • 1 endibia en trozos
  • 1 tomate maduro sin piel
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre de jerez
  • 1 cucharada de cebollino fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 22.37 g
Calorieën 1180 kJ / 282 kcal
Vetten 133.27 g
Vezels 0.96 g
Koolhydraten 2.26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...