Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco (en láminas finas)
- 1 chile rojo fresco (sin semillas)
- 140 g de tomate maduro en cuartos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas, reserve algunas para decorar)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
-
1
limón en salmuera (en octavos)
of 8 - 10 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) - 1 cucharadita de comino en grano
- 600 g de dorada en 4 trozos
- 100 g de pimiento verde (en dados de 1 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 20 aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1582 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Curry de pescado y langostinos
25min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min
Marmitako de caballa
50min
Curry indio de verduras
40min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35min
Sopa picante de coco y langostinos
30 min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 min
Curry indio de rape
30 min
Tayín de bacalao (Marruecos)
30 min