Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco (en láminas finas)
- 1 chile rojo fresco (sin semillas)
- 140 g de tomate maduro en cuartos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas, reserve algunas para decorar)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
-
1
limón en salmuera (en octavos)
of 8 - 10 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) - 1 cucharadita de comino en grano
- 600 g de dorada en 4 trozos
- 100 g de pimiento verde (en dados de 1 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 20 aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1582 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 min
Corvina con ratatouille
45 min
Tayín de bacalao (Marruecos)
30 min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2 Std. 30 Min
Cinco especias chinas
10min
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30 min
Pilaf de arroz con frutos secos
30 min
Cuna de cordero rellena
1h 40min
Albóndigas de cordero con menta (Keftethes)
30 min
Brochetas de pollo al estilo de la India
8 Std. 30 Min
Bricks de cangrejo
35 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 min