Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de mantequilla (y 2 cucharadas más para sofreír en la sartén)
- 200 g de repollo en trozos (5x5 cm)
- 200 g de puerro en rodajas (1 cm)
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 170 g de patatas de guarnición (en mitades)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 250 g de lechuga francesa (en trozos)
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 150 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 788 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.66 g
- Koolhydraten
- 9.38 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 5.54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa minestrone
35 Min
Sopa de repollo, queso y beicon
45 Min
Sopa de verduras
50 Min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 Min
Sopa de apio con patata
35 Min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Sopa de ajo con pescado
45 Min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 Std.
Sopa campera
1 Std.
Guiso de invierno
40 Min