![Minifishcakes de bacalao con guisantes Minifishcakes de bacalao con guisantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E35E5F7-E1CF-43B0-BBE5-A340254C1505/Derivates/E149D878-D561-49C6-B69A-B45935191E22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de patatas harinosas peladas y cortadas en trozos medianos
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 250 g de lomos de bacalao desalado u otro pescado blanco (sin piel ni espinas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de harina
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 258 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 Min
Barritas de pescado y patatas
2h
Nuggets de coliflor
30 Min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35min
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40 Min
Hamburguesa de salmón
20 min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40 Min
Pasteles de patata y salmón fresco
40 Min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Hamburguesa de merluza y gambón
10 Min