Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 60 g)
- 8 tomates cherry en mitades
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 150 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 3 - 4 láminas de masa filo de 30x40 cm
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 butifarra cocida (aprox. 150 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4.27 g
- Koolhydraten
- 9.48 g
- Vetten
- 9.28 g
- Vezels
- 2.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Lentejas guisadas
50min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Rancho
1 godz.
Papas, judías y fideos
30min
Guiso de judías con salchichas
25min
Ternera con setas al brandy
45min
Huevos con judías rojas y arroz
40min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1 godz. 15 min
Arroz empurdanés
1 godz.