Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 60 g)
- 8 tomates cherry en mitades
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 150 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 3 - 4 láminas de masa filo de 30x40 cm
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 butifarra cocida (aprox. 150 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4.27 g
- Koolhydraten
- 9.48 g
- Vetten
- 9.28 g
- Vezels
- 2.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min
Trinxat de col
1sa 15 dk
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Guiso de judías con salchichas
25 Min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1 Std. 50 Min
Ossobuco a la milanesa
1h 10 min
Ternera al ron con setas
25 Min
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Ternera con setas al brandy
45 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15 min
Albóndigas con sepia
1h 20 min