![Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard) Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2692C3E1-ED52-461B-A485-B9EBC1D56880/Derivates/6246A028-321F-441F-94E7-E2A0E79AD1EF.jpg)
Compatibele versies
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3084 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 65.67 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 40.06 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1sa
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5 min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo al cava
1sa
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Conejo con ciruelas
45min
Ternera con setas al brandy
45min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Lentejas con setas y morcilla
3h