Compatibele versies
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3084 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 65.67 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 40.06 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Rape al limón con anchoas
25 min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Bisque de bogavante
50min
Caldo de pescado
45min
Espagueti a la vóngole
1h 40 min.
Steak tartare
30min
Canelones de ave Rossini
1h 40 min.