Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bogavantes (de 500-600 g)
- 50 g de chalotas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
- 2100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 320 g de pappardelle al huevo
- 1 cucharada de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de harina
- 50 g de nata líquida
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2645 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 30.23 g
- Koolhydraten
- 61.01 g
- Vetten
- 29.78 g
- Vezels
- 4.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10 min
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Langostinos al romesco
15 Min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Tallarines al salmón con vodka
20 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h