Compatibele versies
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de almendra cruda sin piel
- 2 huevos duros
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de pimiento amarillo
- 1 diente de ajo
- 270 g de agua
- 50 g de pan
- 250 g de tomate maduro por la mitad
- 10 g de vinagre de vino tinto
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 150 g de patatas cocidas en trozos pequeños
- ½ cebolla roja en juliana fina
- 12 aceitunas verdes sin hueso cortadas por la mitad
- 16 cerezas (deshuesadas) por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 451.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo de atún ligero
1 godz. 10 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Gazpacho de hummus
2u. 5min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho verde
10min
Salsa de torta del Casar
10min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de remolacha
10min