Compatibele versies
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.32 g
- Koolhydraten
- 12.56 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.19 g
Alternatieve recepten
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Lubina con salsa de trufa
40min
Rape al oporto
50 min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1 godz. 35 min
Magrets de pato con peras
1h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min