Compatibele versies
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.32 g
- Koolhydraten
- 12.56 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.19 g
Alternatieve recepten
Magrets de pato con peras
1h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Rape al limón con anchoas
25 min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.