Compatibele versies
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.32 g
- Koolhydraten
- 12.56 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.19 g
Alternatieve recepten
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3h 20min
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Vichyssoise
2h 20min
Magrets de pato con peras
1h
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Salmón con salsa de mango, judías verdes y zanahorias
1h
Rape al oporto
50min
Rape en salsa de almendras
30 Min