Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
of 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 35.7 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con conejo
50min
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Estofado de cerdo con apio
1 Std. 10 Min
Judías verdes al curry con ternera y arroz blanco
1h 5min
Potaje con buñuelos de arroz
1h
Menú: Cuscús de cordero y verduras. Crema catalana
1h
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20 min
Estofado de ciervo con setas
1h