Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pan en trozos
- 65 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de espinacas congeladas
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas)
- 300 g de patatas paja
- 800 g de leche
- 200 g de nata (30-40% de grasa)
- 100 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2459 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30 min
Lasaña de brócoli
45 min
Bacalao espiritual
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min