Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 espárragos verdes cortados (longitudinal y transversalmente) en cuartos
- 1 - 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas
- 4 filetes de rodaballo (de aprox. 170 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de mayonesa
- 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 4 tomates cherry en cuartos
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 30.41 g
- Koolhydraten
- 1.41 g
- Vetten
- 12.29 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Mero y calabacín
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rodaballo con verduras en papillote
1 godz. 15 min
Corvina con ratatouille
45 min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Dorada a la veneciana
55min