Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
TM5 TM6

Cazuela de cordero y arroz con berenjenas

3.9 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g de aceite de oliva
  • 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
  • 180 - 200 g de cebolla en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
  • 70 g de tomate frito
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 800 g de caldo de carne

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1892 kJ / 453 kcal
Eiwitten
16.5 g
Koolhydraten
43.2 g
Vetten
23.8 g
Vezels
3.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten