Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
- 180 - 200 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
- 70 g de tomate frito
- 300 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1892 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con tortellini
1h
Costillas al vino con arroz
1h
Cabrito en salsa
50min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Pollo en pepitoria
45min
Arroz criollo
45min
Fideuá de pavo
30min
Pollo a la cazadora
40min
Albóndigas con arroz de tomate (Soutzoukakia)
1h
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 godz. 45 min
Arroz con cordero
1hod. 10min
Arroz con conejo
1hod. 15min