Compatibele versies
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de tomates secos
- 6 filetes de anchoa en aceite
- 400 g de carne de pavo, sin huesos ni piel picada
- 1 huevo
- 35 g de pan rallado
- 10 hojas de albahaca fresca troceadas a mano
- 1 cucharadita de orégano seco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de berenjena en dados de 2 cm
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 150 g de mozzarella de barra cortada en dados de 1,5 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2629 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 35.62 g
- Koolhydraten
- 13.53 g
- Vetten
- 9.12 g
- Vezels
- 3.08 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 min
Albondigones con compota de tomate
1h 5min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 min
Nuggets de pavo y yogur
40 min
Hamburguesas de pavo con orejones y avena
20 min
Brochetas de albóndigas de pollo y arroz con calabacín
1 godz. 30 min
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50 min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 min
Huevos con judías rojas y arroz
40 min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 godz. 10 min