Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas

Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas

4.4 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 raciones

Ingrediënten

  • 40 g de tomates secos
  • 6 filetes de anchoa en aceite
  • 400 g de carne de pavo, sin huesos ni piel picada
  • 1 huevo
  • 35 g de pan rallado
  • 10 hojas de albahaca fresca troceadas a mano
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de berenjena en dados de 2 cm
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 150 g de mozzarella de barra cortada en dados de 1,5 cm
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 300 g de aceite para freír

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 35.62 g
Calorieën 2629 kJ / 629 kcal
Vetten 9.12 g
Vezels 3.08 g
Koolhydraten 13.53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...