Escalopines a la pizzaiola

Escalopines a la pizzaiola

4.1 52 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo
  • 6 - 8 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
  • 200 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharada de tomate concentrado (optioneel)
  • 2 cucharadas de alcaparras (optioneel) (aclaradas y escurridas)
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 180 - 200 g de mozzarella fresca escurrida (en trozos)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 32 g
Calorieën 945 kJ / 226 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...