Sorropotún cántabro con chicharro

Sorropotún cántabro con chicharro

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 120 g de salsa de tomate
    120 g de tomate frito estilo casero
  • 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
  • 400 g de agua
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 561.6 mg
Eiwitten 15.4 g
Calorieën 1341 kJ / 320 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 24.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...